Olen ehkä vain vähän hukassa, mutta katselen näitä hiuksiani peilistä ja näyttää siltä niin kuin väri olisi haalistunut, sanomattakin selvää värjättäessä oli se, että vaalea ei hirveän mielellään värejä ota vastaan.Pitikin laittaa ajateltua tummempi väri koska sitä väriä ei muuten olisi jäänyt ollenkaan.Katsotaan nyt sitten, raitoja varmaan pitää vielä pistää.

Nyt on tullut rahaa, että tekisi vaikka melkein mieli mennä jotain ostamaan ja se onkin selvää, että radiolle menen tähyilemään löytöjä.Vielä varmaan jotain aleja lisäksi.Ja kun tekisi tuolta Ellokseltakin mieli tilata mutta.. Ja kun tuon Paddington kopion kun näin niin senkin nyt haluaisin.

Tilanne on vaan se, että on aika paljonkin muutakin maksettavaa kuin vain vaatteet ja osaan onneksi ihan kohtuu hyvin katsoa ostosteni perään, se ei sentään vielä ole addiktio, yleensäkin yritän katsoa mahdollisimman hyvän hintaisi tuotteita, eikä mitään ihan roskatavaraa.

Jau, nyt painaa silmiä ja särkee, kamalaa, pitää mennä nukkumattia metsästämään.Palailen teille huomenissa töiden perästä jos vaan jotain inspiroivaa kirjoitettavaa löytyy.

Hyvää yötä ja kauniita unia kaikille :)