Suomalaismallit ovat hyvin raivanneet tietä maailmalla.Marie Louise,Annika Stenvall,Heidi Harju ja Suvi Koponen, joista viimeinen on oikeasti varmasti kaikista menestynein näistä mainitsemistani neljästä, ellei jopa koko suomalais katraasta jotka ovat maailmalle siirtyneet.

Hyvillä tuilla Suvi lähtikin, mutta oman tiensä kukin loppupeleissä kuitenkin raivaa itse.

Näissä kaikissa on jotakin erikoista, eikä kukaan näytä perustytöltä, ei perusnätiltä puhumattakaan siitä että joidenkin mielestä nämä tytöt ovat rumia.Nämä tytöt ovat juurikin oikeasti kauniita, eivät mitään massapainoksia siitä muotista mikä on ihmisten mielissä.

Mallialassa ei ole koskaan ollut kyse muotti kauneudesta vaan siitä oikeasta kauneudesta mikä erottaa joukosta ja tekee erityisen.

Naurattaa vaan ne ihmiset jotka kyselevät kaiken maailman muotti tuotteilta ovatko he malleja.Ja toisinpäin, ne jotka aliarvioivat ihmiset ketkä ovat malleja, mutta eivät heidän mielestään ole tarpeeksi kauniita siihen hommaan

Ajatella jos Kate Moss olisi silloin JFK:n lentokentällä odottanut lentoaan platinan vaaleat hiukset hulmuten, ripset kökkeröinä maskarasta ja muu naama peitettynä meikkivoiteeseen, peittäen omat piirteensä sen väriläikän alle jotka ovat juurikin epätasapainossa toistensa kanssa.

Miettiä saa, että kuka toimisi nyt Rimmelin mainoskasvona? Miki (Marie Louise) oli perus suomalainen vaaleine ku
treineen ja sinisine silmineen.Ura lähti kuitenkin vasta kunnolla käyntiin hänen väjättyään hiuksensa tummiksi ja leikkauttaessaan ne polkka muotoon.Hän erottautui.

Jokainen pitäköön
tyylinsä niinkuin parhaaksi näkee, itse olen opetellut katsomaan ihmisiä malli-etsivien tavoin, katson merkittäviä piirteitä, erottuvaa ja oikeaa kauneutta.
04.jpg
35.jpg23.jpg25.jpg