spacer.gifHui, mitkä jalat!
21.7.2007 7:32

Täydellistä vartaloa tavoittelevan Victoria Beckhamin sääret ovat rupsahtaneet.

jalatSW_148_vi.jpg
Victoria Beckhamin vasen jalka muistuttaa siitä, mihin täydellisyyden tavoittelu ja rankat dieetit voivat pahimmillaan johtaa. (BFC / FINALPIXX.COM)

Tuoreet kuvat ex-Spice Girl Victoria Beckhamin jaloista ovat vähemmän mairittelevia ja tulivat rouvan kannalta julkisuuteen mahdollisimman huonoon aikaan. Täydellisyyden tavoittelusta tunnetussa Hollywoodissa tuskin katsotaan hyvällä rypistyneen ihon alla piilevää selluliittia, vaikka lähes jokainen nainen on ainakin jossain elämänsä vaiheessa tuskastellut erilaisten muhkuroiden ja pahkuroiden kanssa.

Uraansa Jenkeissä aloittelevan Poshin kannalta epäonniset kuvat napattiin tämän palattua perheen Hollywood Hillsissä sijaitsevalle asunnolle. Ulkonäöstään yleensä erityisen tarkka Victoria oli pukeutunut niukkaakin niukempaan minimekkoon, joka paljasti armottomassa auringonpaisteessa varsinkin hänen vasemman jalkansa karun nykytilan.

Maailmalle levinneet kuvat Poshin rupsahtaneista jaloista ovat nostaneet pinnalle keskustelun syömishäiriöistä, sillä laihuuden ja hoikan ulkonäön ihannointi ajaa yhä useamman kokeilemaan rankkojakin dieettejä.

Poshin laihdutusohjelmaan kuuluu muun muassa soijapapuja, mansikoita, salaattia sekä 200 vatsalihasliikettä päivässä. Rankoissa dieeteissä niin keho kuin ihokin joutuvat kovalle koetukselle. Usein dieetit muistuttavat lähes nälkäkuuria, jossa keho kärsii kuivuudesta ja aliravitsemuksesta. Niiden aiheuttamat vauriot voivat olla elinikäisiä.

Tästä johtuen 25-vuotiaalla voi siis olla jopa 40-vuotiaan iho. Tämä voi hyvin selittää, miksi ahkerasti salilla käyvän ja kurinalaista ruokavaliota noudattavan Victorian jalan iho näyttää nykyisenkaltaiselta.

Jos ihminen kuitenkin ryhtyy huolehtimaan itsestään ja palaa terveelliseen ruokavalioon, keho yleensä korjaantuu ennalleen.

                 Naisten kirous, selluliitti, jota edes äärimmäinen laihuus ei poista.



Näin siis Hollywoodissa.

Aiemmin luin noista Victorian ruokailu tavoista, sushia,ananasta ja light kolaa.
  ...Hmm terveellstä.

Entisestäni elämästäni toipuneena olen nyt keskittynyt ruuan ravintoarvoihin ja terveelliseen syömiseen, en kalorimääriin.

Nykyisenä ruuan ystävänä minun on vaikea olla nälässä ja nälkä paistaakin minusta heti äkäisyytenä ja syvinä huokauksina.Olen inno ruuan laittaja ja tietyt ainekset menisivät joka ruokaan (esim. feta ja sipuli)

Kamala kontrollifriikki olen ollut aina, ja täydellisyyden tavoittelu menee välillä yli, mutta ainakaan en kulje side silmilläni vaan tiedostan sen mitä olen ja mitä en ole.

Victoriaa käy sääliksi, hän näyttää olevan ruokakierteessä millä polttaa itsensä loppuun.
Täydellisyyden tavoittelu ja oman ulkokuorensa jatkuva murehtiminen on erittäin hyvä syy siihen miksi suupielet eivät aina jaksa nousta hymyyn.
 
Silti kaikesta muusta huolimatta videoilla ja omissa kirjoituksissaan hän kuitenkin vaikuttaa tasapainoiselta ja todella mukavalta, ei yhtään niin nartulta mitä monet luulevat, vain siksi koska hän ei hymyile useimmissa kuvissa.

Lukekaa vaikka Victoria Beckhamin omia sivuja DVB Style.Sivuilla on keskustelu palsta, jossa on suurimmaksi osaksi Vick faneja.

Keskustelua on Victorian ja muiden julkkisten lisäksi muodista, jonka osiossa sain itse hyvät naurut crocs-kenkien mollaajien kirjoittamien tekstien takia.

Lähteet: Iltalehti.fi