Sataa satamisen lakattua, siltä ainakin tuntuu.On tuo aurinkokin jonkun verran pilkistänyt eilen ja tänään mutta enimmäkseen sadetta, kuten olette varmaan hyvin huomanneet.

Silti vaikka kuinka vihaisi sadetta siinä on hyvät puolensa, voi saada vaikka miten hyviä inspiksiä.Silloin on myös parasta lähteä ostoksille, itseäni ei ainakaan henkilökohtaisesti hirveästi kiinnosta lähteä +20 helteellä sovituskoppeihin vääntelehtimään.

Alennusmyynnitkin ovat käynnissä, mikä kannustaa puuhaan varmasti entuudestaan.Suosittelen myös kiertämään kirppareita, porukka nimittäin varmasti lisäilee tavaraa juurikin tälläisella ilmalla.
Itsellänikin polttelisi raha lompsassa.Oonki nyt yhden kerran käyny ostoksilla alejen aikana ja tarttui sieltä tavaraakin hyvin mukaan.

Ostin kaks harmaata paitaa ONLY:sta ja beigen laukun Vero Modasta + sininen vyö ja harmaa mekko.

Oon muutenki ruvennu käyttään neutraaleja ja maanläheisiä värejä enemmän.Kengissä ja asusteissa on sitten näitä väriläikkiä esim. punainen.

Tämän takia Elloksen kuvasto, joka tässä aiemmin viikolla putos postiluukusta, oli kaunista katseltavaa.Värit ja vaatteiden mallit olivat maanläheisiä ja naisellisia.

Harmaa/sininen linja
Ruskea/vihreä linja

joss_1014348.jpg
Mallit olivat myös kauniita vähäisessa ja raikkaassa meikissään

Neutraaliin linjaan olen siirtynyt myös hiuksissani.Kuten kuvasta (jos) voi todeta olin ihan vaaleatakin vaaleampi blondi.Kyllästyttyäni ja pitkän pohdinnan jälkeen värjäsin nämä tummemmaksi, n. hiekan vaaleiksi.

Laitan kyllä kuvaa kun saan kameran käteeni.